Πως θα έρθω - Hydra's Trail Event

Πως θα έρθω


Πως θα έρθετε

 

 

Για όσους αθλητές όμως επιθυμούν να έρθουν ανεξάρτητα, υπάρχουν οι εξής τρόποι:

  1. Flying dolphin

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια για την Ύδρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτελούνται αρκετά δρομολόγια, ανάλογα με τη χρονική περίοδο.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά για τα flying dolphins και περίπου 1 ώρα και 55 λεπτά για τα flying cat.

Τα δρομολόγια εκτελεί η Hellenic Seaways: 22980 54007 (τηλ. πρακτορείου Ύδρας)  www.hellenicseaways.gr

  1. Οδικώς

Με αυτοκίνητο χρειάζεστε από Αθήνα περίπου 2 ώρες & 45′ ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Μετά τον Ισθμό κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β’ – Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φτάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξός αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε στο Γαλατά, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο σε 30 περίπου λεπτά. Διασχίζετε τον Γαλατά και συνεχίζετε ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Περνάτε από τις περιοχές Πλάκα – Λεμονοδάσος – Αλυκή και μετά από περίπου μισή ώρα βρίσκεστε στο Μετόχι.

Από το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι, την Κόστα ή την Ερμιόνη, φτάνετε στο Μετόχι ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο προς Θερμίσια με το αυτοκίνητό σας, περίπου σε 45 λεπτά.

Το Μετόχι είναι μια περιοχή απέναντι από την Ύδρα, στην οποία υπάρχει χώρος και αν θέλετε φυλασσόμενο parking για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε απέναντι στην Ύδρα, με δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από το σκάφος FREEDOM  μέσα σε 30 λεπτά.

 

 

Από το Μετόχι, μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στην Ύδρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και με θαλάσσιο ταξί. (τηλ. πιάτσας θαλάσσιων ταξί: 22980 53 690)


ΧΑΡΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

 

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: