Ύδρα, 13 Μαρτίου 2024

Ένα διήμερο γεμάτο παροχές!!!

 Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την ολοκλήρωση των εγγραφών του Hydra’s Trail Event 2024!

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι παροχές της διοργάνωσης είναι πολλές τόσο για τους αθλητές όσο και για τους συνοδούς.

Πιο συγκεκριμένα:

    1. Όσοι αθλητές δεν έχουν μέχρι σήμερα καταφέρει να εξασφαλίσουν διαθεσιμότητα σε κατάλυμα, η διοργάνωση παρέχει -όπως κάθε χρόνο- τη δυνατότητα δωρεάν φιλοξενίας στους κοιτώνες των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας. Η δυνατότητα αυτή αφορά σε περίπου 60 θέσεις σε κλίνες (κουκέτες για χρήση υπνόσακου) σε ξεχωριστούς θαλάμους ανδρών/γυναικών. Υπάρχουν ακόμη ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες. Για την εξασφάλιση τους θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν e-mail στην διοργάνωση και αναλόγως τη διαθεσιμότητα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    2. Για ακόμη μία χρονιά, παρέχεται έκπτωση από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες για το διήμερο των αγώνων. Όλοι οι αθλητές που θα επιλέξουν τα ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά προς την Ύδρα την Παρασκευή 12/4 και το Σάββατο 13/4, καθώς και να επιστρέψουν την Κυριακή 14/4, με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways και Alpha Lines θα απολαύσουν έκπτωσης 50%. Επίσης οι συνοδοί τους δικαιούνται και αυτοί έκπτωση 40% για τις ίδιες παραπάνω ημερομηνίες. Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις κρατήσεις σας πρέπει ΕΓΚΑΙΡΑ το αργότερο μέχρι τις 10 Απριλίου να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία:
      • Για τη Hellenic Seaways στο Ταξιδιωτικό Γραφείο Υδραιονίκη στην Ύδρα με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του πρακτορείου [email protected], αναφέροντας απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία:
          • ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,
          • ΙΔΙΟΤΗΤΑ (αθλητής ή συνοδός)
          • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
          • ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
          • ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨETE

ή καλώντας στα τηλέφωνα 22980 54007 & 22980 53 812.
Στην ιστοσελίδα www.hellenicseaways.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα σχετικά δρομολόγια.

    • Για την Alpha Lines, από 22 Μαρτίου και μετά (στο Ναυτικό Πρακτορείο στην Ύδρα) στο τηλέφωνο 22980 53 377 ή στο Πρακτορείο του Πειραιά, στα τηλέφωνα 210 41 13 000 & 210 41 38 622. Στην ιστοσελίδα https://alphalines.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα σχετικά δρομολόγια.
    1. Σε όλες τις Ομαδικές Εγγραφές παρέχεται έκπτωση επί του συνολικού κόστους συμμετοχής ύψους 20%.

    2. Όσοι αθλητές επιλέξουν να λάβουν μέρος σε έναν από τους τρείς αγώνες της Κυριακής προσφέρεται δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα Run ‘n’ Fun των 5 χλμ του Σαββάτου.

    3. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί και στους τέσσερις (4) κύριους αγώνες της Κυριακής.

    4. Έπαθλα θα δοθούν στους/στις τρεις πρώτους/ες ανά κατηγορία αθλητές/τριες σε όλους τους αγώνες, εκτός των παιδικών.

    5. Pasta Party το Σάββατο βράδυ για όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους συνοδούς.

    6. Σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Hydras Trail Marathon θα δοθεί ως δώρο συμμετοχής τεχνικό γιλέκο τρεξίματος Softshell

       

    7. Τεχνικό t-shirt θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες στους υπόλοιπους αγώνες.

    8. Οι παιδικοί αγώνες Junior’s Mini Race έχουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι και μετάλλιο σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος.

    9. Τέλος, πρακτικό σακίδιο (Race Bag) επαναχρησιμοποιούμενο, θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.

    10. Μπλουζάκι αναμνηστικό καθώς και Race Bag θα λάβουν όλοι οι εθελοντές μας που θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μία χρονιά στο Hydra’s Trail Event.

Στην ιστοσελίδα μας www.hydrastrail.gr, καθώς και στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και φυσικά η φόρμα δήλωσης συμμετοχής, ενώ στο κανάλι μας στο YouTube μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο των αγώνων από το 2014 έως και σήμερα.

Ραντεβού στα μονοπάτια της Ύδρας! Ένα μαγικό διήμερο σας περιμένει!

13 & 14 Απριλίου “Hydras Trail Event 2024”
η συνήθεια που έγινε λατρεία!!!

 Οργανωτική Επιτροπή
Hydra’s Trail Event

YouTube
YouTube
Instagram