Η «Φωνή της Ύδρας» είναι εφημερίδα τοπικού ενδιαφέροντος. Εκτός από την έντυπη έκδοση διατηρεί στο διαδίκτυο επίσημο ειδησεογραφικό Portal με νέα της επικαιρότητας.

Αποτελεί εφημερίδα δεύτερης γενιάς και εκδίδεται την τελευταία 15ετία από την Ελένη Χριστοδούλου, Δημοσιογράφο και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ).

Πρωτοκυκλοφόρησε το 1981 από τον Mαθηματικό – Συγγραφέα Χρήστο Χριστοδούλου και είναι η μακροβιότερη εφημερίδα με αδιάλειπτη έκδοση τόσο για τα δεδομένα της Ύδρας όσο και του Σαρωνικού.

Η έκδοσή μας αποτελεί θεσμό και παράδοση στην τοπική μας κοινωνία. Η ύλη της εφημερίδας, τηρώντας ανεξάρτητες θέσεις και αντικειμενική προσέγγιση, περιλαμβάνει ειδήσεις της Ύδρας, συνεντεύξεις, λαογραφικά, κοινωνικά, πολιτισμό, αθλητισμό, προόδους νέων, επιστολές και ποικίλα θέματα που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Ως έντυπο έχει διαμορφώσει και επηρεάσει όλα αυτά τα χρόνια την κοινωνία μας, ως φορέας γνώσης και πολιτισμού. Αποτελεί ζωντανό κύτταρο, απόλυτα αναγκαίο για την επικοινωνία, καθώς οι στήλες είναι ανοικτές πάντα για διάλογο.

Η έκδοσή μας συνεχίζει το έργο της με σεβασμό, κρατώντας δυνατή την παράδοση και δίνοντας έμφαση στην ουσία της είδησης.

Η «Φωνή της Ύδρας» αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε συνδρομητές και απευθύνεται σε 3.000 αναγνώστες οι οποίοι είναι Υδραίοι και φίλοι του νησιού μας, που ζουν στην Ύδρα αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, σε πόλεις της Επαρχίας, ακόμα και στο Εξωτερικό.

Η «Φωνή της Ύδρας» on line κινείται παράλληλα στο διαδικτυακό χώρο ενημερώνοντας τους αναγνώστες μας με τρέχουσες ειδήσεις και γεγονότα.

YouTube
YouTube
Instagram