ΣΕΛΙ

Η εταιρεία

Η εταιρεία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. μας συστήνεται το 1992 με την ανέγερση του αρχικού εργοστασίου εμφιάλωσης (600 τ.μ.) στη Σπηλιά Κοζάνης και αργότερα εμπορίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΣΕΛΙ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν χάρη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας PET, κομβικό σημείο στην ιστορία της εταιρείας αφού η παραγωγή πλέον μεγιστοποιήθηκε με μείωση της ανθρώπινης παρέμβασης στη διαδικασία με την εφαρμογή δύο ανεξάρτητων γραμμών παραγωγής. Φυσική συνέχεια αυτού ήταν η επέκταση των εγκαταστάσεων που υπήρχαν και η ανέγερση νέων και περισσότερων σύγχρονων. Σήμερα, με 1000 τ.μ. αποθήκης και 1600 τ.μ. παραγωγής και αποθήκευσης πρώτων υλών, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς πληρώντας πιστά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Ποιοτικό προϊόν σε μέση τιμή πώλησης με ικανοποιητικό κίνητρο πώλησης σε όλα τα στάδια διακίνησης με σκοπό την απόλαυση ενός κορυφαίου προϊόντος σε προσιτή τιμή για τον καταναλωτή.


Ποιοτικά χαρακτηριστικά

Η Πηγή ΑΣΣΟΣ είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποτελεί πηγή φυσικής ροής μεταλλικού νερού που δεν προέρχεται από γεώτρηση αναβλύζοντας πάντα φρέσκο νερό πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία από τα πετρώματα που διατρέχει στα παρθένα οροπέδια του Βερμίου. Το νερό ΣΕΛΙ είναι ένα φυσικής προέλευσης μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο που το κατατάσσει ψηλά σε προτίμηση από όσους αθλούνται σε έντονους ρυθμούς.


Βραβεία

Το 2017 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ έλαβε την ύψιστη διάκριση αποσπώντας το βραβείο Crystal Award/Κρυστάλλινης Γεύσης στον διαγωνισμό ανώτερης γεύσης που διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, ITQI (www.itqi.com). Η ύψιστη αυτή διάκριση απονέμεται σε επιλεγμένα προϊόντα που πετυχαίνουν για τρεις συνεχόμενες χρονιές να συγκεντρώσουν 3 χρυσά αστέρια για την εξαιρετική ποιότητά τους και γεύση.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Οι διακρίσεις ωστόσο για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ δεν σταματούν εδώ, καθώς, ανάλογης διάκρισης έτυχε και στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection (http://www.monde-selection.com/en/) αποσπώντας το χρυσό βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection, έχει έδρα τις Βρυξέλες και για περισσότερα από 50 χρόνια ειδικεύεται αποκλειστικά στον έλεγχο και ανάλυση καταναλωτικών αγαθών απ’ όλο τον κόσμο, με σκοπό τη χορήγηση διεθνούς φήμης βραβείων ποιότητας.

YouTube
YouTube
Instagram