Η μεσογειακή κουζίνα... από ψηλά

Το Εστιατόριο Ψαροπούλα λειτουργεί στο λιμάνι της Ύδρας από το 1911. Από το καλοκαίρι του 2013, θα το βρείτε ανοιχτό σε καινούργιο χώρο πάνω σε όροφο το οποίο προσφέρει θέα σε όλο το λιμάνι και το νησί. Συνεχίζοντας με σεβασμό την παράδοση και τη φιλοσοφία του ιδρυτή της, Ηλία Τηλιακού, εξακολουθεί να σερβίρει φρέσκο ψάρι και τα θεσπέσια μαγειρευτά της κας Τούλας, η οποία μαζί με τον γιό της Γεώργιο Μαυρομμάτη βρίσκεται στο τιμόνι της κουζίνας.

Εδώ, η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα έχει την τιμητική της, με τα σπιτικά φαγητά, κρεατικά και ποικιλία θαλασσινών και ψαριών, να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, ο κατάλογος περιλαμβάνει και πολλές προτάσεις από τη μεσογειακή κουζίνα.
Εδώ, η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα έχει την τιμητική της, με τα σπιτικά φαγητά, την ποικιλία θαλασσινών και ψαριών, και τις επιλογές σε κρεατικά να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, ο κατάλογος περιλαμβάνει και πολλές προτάσεις από τη μεσογειακή κουζίνα.


Η βεράντα του εστιατορίου προσφέρει όμορφη θέα στη θάλασσα και την εκπληκτική αρχιτεκτονική της πόλης, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα φαγητού. Το προσωπικό είναι φιλικό και φιλόξενο, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση που ταιριάζει με το φαγητό υψηλής ποιότητας.

Το εστιατόριο Ψαροπούλα έχει έναν ζεστό και παραδοσιακό εσωτερικό με ξύλινα έπιπλα, που το καθιστά ιδανικό για ρομαντικά δείπνα ή οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Συνολικά, το εστιατόριο Ψαροπούλα συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν μια υπέροχη γευστική εμπειρία θαλασσινών στο νησί της Ύδρας!

YouTube
YouTube
Instagram