25 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Είμαστε ένα μοναδικό εστιατόριο με μεγαλειώδη θέα του νησιού το ηλιοβασίλεμα.
Είναι αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα καλυτερα εστιατόρια στην Ελλάδα και του έχει απονεμηθει η 2η θέση ανάμεσα στα εστιατόρια με θέα από το ABC News.
Το εστιατόριο Sunset σας προσφέρει μία από τις πιό ήσυχες και ονειρικές βεράντες του νησιού με θέα προς την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Ένα μενού προσεχτικά ισορροπημένο με θαλασσινά, Μεσογειακά πιάτα με κρεατικά, παραδοσιακές σπεσιαλιτέ λαχανικών, ζυμαρικά και σαλάτες-συν τα επιδόρπια του Sunset. Κερί γιά φώς στο τραπέζι και μόνο τα άστρα από πάνω – καθώς μία βάρκα με πανί διασχίζει τεμπέλικα την θάλασσα από κάτω. ΓΙά ένα ρομαντικό δείπνο, γιά συνάντηση με φίλους, για γαμήλιες τελετές αλλά επίσης γιά επαγγελματικά γεύματα ή για καθε μορφή εκδήλωσης στο Sunset θα απολαύσετε μία από της κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες στην Υδρα.

H Ελληνική κουζίνα θεωρείται μία απο τις καλύτερες, υγιέστερες και πιό ισορροπημένες στον κόσμο, κυρίως διότι βασίζεται σε τοπικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Ο ταλαντούχος chef μας εφαρμόζει υψηλή αισθητική και δεξιότητα σε εξαιρετικές παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές and δημιουργώντας τα πιό εξαίσια πιάτα που έχετε γευθεί. Κάθε πρόταση είναι μοναδική. Όλα μαζί αποτελούν μία σπάνια εμπειρία που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Πρέπει να την αισθανθείτε και με τις πέντε αισθήσεις.

Αν είσθε εραστής των “απρόσμενων γεύσεων” ή θέλετε να προσθέσετε λίγο “άρωμα στην ζωή” δοκιμάστε μερίκές από τις ποικιλίες των κρασιών μας και είναι σίγουρο ότι αυτές οι στιγμές μαγέιας θα μείνουν αξέχαστες.

Το εστιατόριο Sunset είναι περήφανο για το ταχύ και φιλικό προσωπικό, πάντα έτοιμα για το καλύτερο και, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις του chef μας, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια στην Ύδρα και στην Ελλάδα.

YouTube
YouTube
Instagram