Ύδρα, 19 Μαρτίου 2018

 

Ημερομηνία λήξης εγγραφών

 

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και ήδη οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει τους 800. Απομένουν λιγότερες από 200 θέσεις και η διαδικασία εγγραφών αλλά και πληρωμών θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στις 12:00 τα μεσάνυχτα.  Οι εγγραφές πραγματοποιούνται  αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση www.hydrastrail.gr και εφόσον συμπληρωθούν οι 200 τελευταίες θέσεις πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία θα απενεργοποιηθεί αυτόματα  η  φόρμα υποβολής συμμετοχών. Πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία εγγραφή αλλά και καμία πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή.

Με μεγάλη χαρά η Ύδρα θα υποδεχτεί και φέτος τα μεγαλύτερα ονόματα του ορεινού τρεξίματος. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος, ο Γιώργος Διαλεκτός, η Γλυκερία Τζιατζιά, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Γιάννης Κουρκουρίκης, ο Σταύρος Στεφανής,      η Δήμητρα Μπίκα, ο Νίκος Ροδόπουλος, ο Ευάγγελος Νούλας, ο Δημήτρης Σελέτης, ο Φάνης Αρκουμάνης, ο Κώστας Σιαμήτρας, ο Θωμάς Παρτσάνης, ο Κοσμάς Πλακετάς, η Gina Galletti, η Φωτεινή Κολόκα,        ο Χρήστος Mαυρίκιος, η Ανδριάννα Βασιλάτου, ο Χρήστος Παπαδογεώργος, ο Νίκος Πονηρέας θα τρέξουν στα μονοπάτια του νησιού. Το Hydra’s Trail Event τους ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους.

Δέκα ημέρες απέμειναν ακόμα για το μεγάλο γεγονός και σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

 

  займ по паспорту с моментальным

YouTube
YouTube
Instagram