Ύδρα, 07 Φεβρουαρίου 2018

 

ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..

 

50 ημέρες απομένουν για το Hydra’s Trail Event και οι ετοιμασίες κινούνται σε ρυθμούς πυρετώδεις καθώς νέες θετικές εξελίξεις έρχονται να προστεθούν στις υπάρχουσες. Στις ήδη πλούσιες παροχές για τους αθλητές προστίθενται ακόμη μερικές.

Πλέον για κάθε ομαδική εγγραφή άνω των 10 αθλητών, παρέχεται έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό συμμετοχής. Η προσφορά αφορά Συλλόγους Δρομέων, Γυμναστήρια, Ομάδες  κ.λπ.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, για όσους επιλέξουν να φτάσουν στο νησί της Ύδρας με δικό τους μέσο, υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης του οχήματός τους σε  πλήρως οργανωμένο και φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης στο Μετόχι Αργολίδας, από όπου αναχωρούν τα θαλάσσια μέσα για την Ύδρα, ο οποίος για το τριήμερο των αγώνων παρέχει έκπτωση 50% στις υπηρεσίες ημερήσιας στάθμευσης.

Επιπρόσθετα στον τομέα της διαμονής, δεδομένης της περιορισμένης δυνατότητας της Ύδρας σε κλίνες και καταλύματα, για όσους αθλητές το επιθυμούν παρέχεται η δυνατότητα φιλοξενίας τους στις εγκαταστάσεις των κοιτώνων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.

Τέλος κάθε χρόνο οι πρώτες θέσεις στους αγώνες της Ύδρας συνοδεύονται από επιβράβευση των αθλητών με χρηματικά έπαθλα. Φέτος το συνολικό ποσό των χρηματικών επάθλων έχει διπλασιαστεί.

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτική παρουσίαση των χρηματικών επάθλων:

Νικητής Challenge: 300,00 € (Challenge είναι το άθροισμα των θέσεων κατάταξης στους αγώνες Downhill & Eros Mountain Trail)

 1ος Νικητής Downhill: 150,00 €

 1η Νικήτρια Downhill: 150,00 €

1ος Νικητής Ero’s Mountain Trail: 300,00 €

2ος Νικητής Ero’s Mountain Trail: 200,00 €

3ος Νικητής Ero’s Mountain Trail: 100,00 €
4ος-5ος-6ος Νικητής Ero’s Mountain Trail: 50,00 €

1η Νικήτρια Ero’s Mountain Trail: 300,00 €

2η Νικήτρια Ero’s Mountain Trail: 200,00 €

3η Νικήτρια Ero’s Mountain Trail: 100,00 €

4η-5η-6η Νικήτρια Ero’s Mountain Trail: 50,00 €

Όμως δεν είναι μόνο οι κορυφαίοι αθλητές που θα βραβευθούν. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει φροντίσει για όλους τους συμμετέχοντες. Για το λόγο αυτό ένα πλήθος δώρων θα κληρωθεί κατά την διάρκεια του τριημέρου, έτσι ο κάθε τερματισμός μετράει!

Ραντεβού στα μονοπάτια της Ύδρας!

Από την Οργανωτική Επιτροπή

в каком банке получить дебетовую карту

YouTube
YouTube
Instagram