Ύδρα, 16 Ιανουαρίου 2018

 

Χορηγικές συνεργασίες

 

Το Hydra’s Trail Event 2018 πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, η διεξαγωγή του στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε χορηγικές συνεργασίες. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να καταστεί για μια ακόμα φορά δυνατόν, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις καταθέσεις συμμετοχών των αθλητών να διατεθεί για κοινωφελή σκοπό, όπως ακριβώς διατίθεται κάθε χρόνο.

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με ένα μεγάλο αριθμό χορηγών, οι οποίοι αναφέρονται παρακάτω αναλυτικά.

Χρυσός χορηγός:      Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ)

Αργυροί χορηγοί:    Μελαχροινός & ΣΙΑ (Sinialo Café),  KONSTANTINO

Χάλκινοι χορηγοί:   Όμιλος Επιχειρήσεων Αχείλας,  Antaeus Travel,    Melissa

Υποστηρικτές χορηγοί:    ETEKA,     Pelecanos Construction co.

ΥποστηρικτέςΜέμος – Χρυσικός Α.Ε (Golden Fruits),  Holmes Place,   My  Athlete Zaro’s,   Vima PlusΒίκος,  DimelCut,   Χρυσόμυγα,  Ιστορικό Αρχείο- Μουσείο Ύδρας,

Χορηγός μετακίνησηςHellenic Seaways

Χορηγοί επικοινωνίας: Advendure, Runningpress.gr

Ασφάλεια αγώνωνΕθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας

Εθελοντική ομάδα:   Ο.ΔΙ.Κ

Όλοι οι παραπάνω Χορηγοί και Υποστηρικτές αποτελούν τον σημαντικότερο κρίκο στην αλυσίδα την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Συνεχίζοντας την πολιτική των ποιοτικών παροχών προς τους αθλητές, το Hydra’s Trail Event για ακόμη μία χρονιά προσφέρει  δωρεάν μεταφορά στους  200 πρώτους συμμετέχοντες που θα έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής (εγγραφή και εξόφληση του αντίστοιχου ποσού) με λεωφορεία από την Αθήνα προς στην Ύδρα, όπως έχει ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου. Τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν προγραμματιστεί να εκκινήσουν μόνο από την Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα, για την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 16.00 αλλά και το Σάββατο 1 Απριλίου στις 06:30 το πρωί.

Όπως πέρσι, έτσι και για 2018, οι αθλητές που θα θελήσουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς με τα πλοία της Hellenic Seaways από τον Πειραιά προς την Ύδρα και επιστροφή, κατά το τριήμερο των αγώνων, θα λάβουν έκπτωση 30% στα εισιτήρια μετακίνησης. Η λίστα με τα ονόματα των συμμετεχόντων που θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (δήλωση συμμετοχής και πληρωμή) θα υπάρχει στους κεντρικούς λιμενικούς πράκτορες του Πειραιά και της Ύδρας για την πιστοποίηση της διαδικασίας.

Οι κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από τους κεντρικούς λιμενικούς πράκτορες της Hellenic Seaways, στο λιμάνι της Ύδρας την κα Λουκία Λούλου (τηλ. 22980.54007 & 53812) και στο λιμάνι του Πειραιά, τον κο Χρήστο Χριστοδουλάκη (τηλ. 210.4190200 & 210.4121830), και υπό την προϋπόθεση ότι  έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή και πληρωμή του αντίστοιχου ποσού συμμετοχής.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι παροχές προς τους αθλητές θα είναι και φέτος αρκετές,

Συνοπτικά:

  • Με μόνο 20,00 €, συμμετοχή μέχρι και σε τρεις (3) διαφορετικούς αγώνες.
  • Το μετάλλιο που θα δοθεί σε όλους είναι σχεδιασμένο από τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων KONSTANTINO.
  • Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες και στους τέσσερις (4) αγώνες.
  • Κύπελλα, θα δοθούν ανά κατηγορία.
  • Pasta Party το Σάββατο βράδυ στο γνωστό σημείο, στα Κανόνια, στην πόλη της Ύδρας
  • Τεχνικό t-shirt θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες (δεν ισχύει για Junior Mini Race)
  • Θα υπάρξει Live streaming μετάδοση όλου του διημέρου, ώστε ακόμα και αυτοί που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων.
  • Θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους αθλητές τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Ραντεβού στα μονοπάτια της Ύδρας!

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

  как подавать заявку на ипотеку онлайн

YouTube
YouTube
Instagram