Ύδρα, 10 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε….

 

Το “Hydras Trail Event 2018” έρχεται!

Η πέμπτη έκδοση των αγώνων της Ύδρας είναι και επετειακή! Η κορυφαία διοργάνωση που γνώρισαν οι αθλητές που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018, ακόμα καλύτερη, σε έναν ιδανικό προορισμό για δρομείς βουνού όπου τα μονοπάτια έχουν τον πρώτο λόγο καθώς η απουσία τροχοφόρων κάνει τη διαφορά.

Οι αγώνες του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με τον παιδικό. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι δύο την Κυριακή. Όλοι οι αθλητές θα  έχουν και πάλι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις αγώνες έχοντας όμως πληρώσει μόνο μια συμμετοχή.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο το μεσημέρι με τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος Downhill όπου οι αθλητές καλούνται να τρέξουν τα 3,3 κατηφορικά χιλιόμετρα της διαδρομής με ατομική χρονομέτρηση. Ξεκινούν από τα 500μ. υψόμετρο και τερματίζουν στο λιμάνι του νησιού. Η συνέχεια δίνεται με το Junior’s Mini Race  για τα παιδιά του δημοτικού. Η μέρα κλείνει με έναν αγώνα Run & Fun πέντε χιλιομέτρων που έχει χαρακτήρα City Trail ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα γραφικά σοκάκια του οικισμού και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια. Ενώ όμως η αγωνιστική ημέρα τελειώνει η εκδηλώσεις συνεχίζονται σε ένα φανταστικό Pasta Party με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα!

Για την Κυριακή το μενού περιλαμβάνει τον κύριο αγώνα της διοργάνωσης με την ονομασία Eros Mountain Trail όπου οι δρομείς θα διανύσουν 26,3 χιλιόμετρα με συνολική υψομετρική 1250μ. Αντίστοιχα υπάρχει και ο entry level αγώνας Rock Race με τα 13 χιλιόμετρα και τα 560μ. υψομετρικής που όμως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη μεγάλη διαδρομή.

Για το 2018 οι συμμετοχές θα παραμείνουν και πάλι στο ανώτατο όριο των 1.000 και οι εγγραφές θα γίνονται στην ιστοσελίδα  www.hydrastrail.gr.  Η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους και κατά τη συνήθη πρακτική ημερομηνία λήξης εγγραφών αν και θα ανακοινωθεί, λογικά δε θα ισχύσει καθώς κάθε χρόνο το Hydra’s Trail Event είναι sold out!

Στόχος μας είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομορφιές του νησιού και να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός των διαδρομών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια μονοπάτια αλλά και καλντερίμια μέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό.

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

банк оформить кредит онлайн кредитную карту

YouTube
YouTube
Instagram