Ηydra's Trail logo

Ύδρα, 24 Μαρτίου 2017

 

Συνέχεια προσφορών και λήξη εγγραφών

 Λίγο πριν οι εγγραφές αγγίξουν τις 1000 (απομένουν 20 θέσεις για το οριστικό κλείσιμο) η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων ανακοινώνει νέες παροχές που θα ωθήσουν ακόμα περισσότερο το συναγωνισμό και την επίτευξη καλύτερων επιδόσεων!

Ο αγώνας  τρεξίματος Downhill είναι ο πρώτος που έγινε στη χώρας μας το 2014 στα πλαίσια του Hydra’s Trail Event. Μάλιστα ήταν και ένας από τους ελάχιστους σε παγκόσμιο επίπεδο. Βέβαια στις μέρες βλέπουμε να αποκτά ιδιαίτερη αποδοχή και να διαδίδεται με την ονομασία Fly Running. Στην Ύδρα θα διεξαχθεί φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στην ίδια διαδρομή των 3,8χλμ. με αρνητική υψομετρική 500μ. Από το 2016 το ρεκόρ διαδρομής είναι δέκα λεπτά και δεκαοχτώ δεύτερα (10′:18″). Για το 2017 η εταιρεία Ι.Ραππας &Σια ΟΕ  www.isaloshydra.gr πριμοδοτεί τον καλύτερο χρόνο κάτω των δέκα λεπτών (10:00)  με 250,00 € και ένα 3ήμερο ταξίδι στην Ύδρα με όλα τα έξοδα πληρωμένα (εισιτήρια – διαμονή – ημιδιατροφή).

Επίσης χρηματικό έπαθλο θα δοθεί και στην πρώτη ομάδα του μεγάλου αγώνα Ero’s Mountain Trail (26χλμ. +1250μ. θετική υψομετρική) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Απριλίου. Η νικήτρια ομάδα προκύπτει από το άθροισμα των χρόνων των τριών καλύτερων αθλητών της. H εταιρεία ΓEΩPΓIOΣ MEΛAXPOINOΣ K ΣIA E.E “Sinialo Cafe πριμοδοτεί την πρώτη ομάδα με το ποσό των 300,00 €.

Φυσικά ήδη από τα δύο  προηγούμενα χρόνια έχει καθιερωθεί η πριμοδότηση του Challenge με το ποσό των 300,00 €.  Το Challenge προκύπτει από το άθροισμα των χρόνων των αθλητών που συμμετέχουν στο Downhill και στο Ero’s Mountain Trail. Ο μικρότερος αθροιστικά χρόνος θα αναδείξει τον νικητή.

Τα δώρα όμως δε σταματούν εδώ. Η διοργάνωση έχει φροντίσει να συγκεντρώσει για τους συμμετέχοντες αρκετά αθλητικά και μη δώρα τα οποία θα μοιραστούν στους τυχερούς σε κλήρωση που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Υπενθυμίζουμε πως και φέτος ισχύει η δωρεάν μεταφορά αθλητών από την Αθήνα στην Ύδρα και αντίστροφα με λεωφορεία που θα χρησιμοποιηθούν από την διοργάνωση για αυτό το σκοπό. Η λίστα με τους 300 δικαιούχους δωρεάν μεταφοράς είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας www.hydrastrail.gr. Ο τόπος αφετηρίας των λεωφορείων είναι η πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα. Την Παρασκευή 7 Απριλίου η ώρα αναχώρησης  είναι 04:00 το απόγευμα και το Σάββατο 8 Απριλίου η ώρα αναχώρησης είναι 06:30 το πρωί. Την Κυριακή 9 Απριλίου η ώρα αναχώρησης από το λιμάνι της Ύδρας είναι στις 5:00 το απόγευμα.

Τέλος επαναλαμβάνουμε πως ως ημερομηνία λήξης εγγραφών έχει οριστεί η  Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017. Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση  http://www.hydrastrail.gr και εφόσον συμπληρωθούν οι τελευταίες θέσεις πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία θα απενεργοποιηθεί αυτόματα  η  φόρμα υποβολής συμμετοχών. Πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία εγγραφή δεν θα είναι δυνατή.

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

онлайн займы на банковскую карту срочно

YouTube
YouTube
Instagram