Ηydra's Trail logo

 

Ύδρα, 14 Μαρτίου 2017

 

 Συνέχεια προσφορών και λήξη εγγραφών…

 

 Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και ήδη οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει τους 800. Απομένουν λιγότερες από 200 θέσεις και ως ημερομηνία λήξης εγγραφών αλλά και πληρωμών έχει οριστεί η Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017. Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση  www.hydrastrail.gr και εφόσον συμπληρωθούν οι 200 τελευταίες θέσεις πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία θα απενεργοποιηθεί αυτόματα  η  φόρμα υποβολής συμμετοχών. Πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία εγγραφή δεν θα είναι δυνατή.

Στις ήδη πολλές παροχές που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα, έρχεται να προστεθεί άλλη μία. Σε συνεργασία με τη εταιρεία Hellenic Seaways εξασφαλίστηκε  έκπτωση 30% στα ναύλα των αθλητών, για μετακίνηση με τα πλοία της εταιρίας από και προς την Ύδρα. Η προσφορά ισχύει μόνο για το διάστημα  από Παρασκευή 7 Απριλίου μέχρι και Κυριακή 9 Απριλίου 2017. Κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από  τους κεντρικούς λιμενικούς πράκτορες της Hellenic Seaways,  στο λιμάνι της Ύδρας την κα Λουκία Λούλου (τηλ. 22980.54007 & 53812) και στο λιμάνι του Πειραιά, τον κο Χρήστο Χριστοδουλάκη (τηλ. 210.4190200  & 210.4121830).

Φυσικά εξακολουθεί να ισχύει και η εντελώς δωρεάν μεταφορά των αθλητών με λεωφορεία από την Αθήνα στην Ύδρα, όπως έχει ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου. Τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν προγραμματιστεί να εκκινήσουν μόνο  από την Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα,  για την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 04:00 το απόγευμα αλλά και το Σάββατο 8 Απριλίου στις 06:30 το πρωί. Οι θέσεις που έχουν πλέον απομείνει, από τις 300 που έχουν αρχικά προκαθοριστεί, είναι ελάχιστες και αφορούν μόνο σε οικονομικά τακτοποιημένους αθλητές.

Για όσους επίσης μετακινηθούν οδικώς προς την Ύδρα με δικά τους οχήματα, στο Μετόχι Αργολίδας υπάρχει φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης. Για τους αθλητές εξασφαλίστηκε προσφορά 50% στην τιμή στάθμευσης των οχημάτων για το τριήμερο των αγώνων.

Τέλος νέο promo video των αγώνων για το 2017 έχει ανέβει ήδη στο κανάλι μας στο ΥouΤube συνοψίζοντας σε λίγα λεπτά την ατμόσφαιρα που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

YouTube
YouTube
Instagram