Hydra's Trail Event logo

 

Ύδρα, 08 Δεκεμβρίου 2017

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε….

 

     Το Hydras Trail Event 2017” έρχεται!

Στην τέταρτη πλέον έκδοση των αγώνων της Ύδρας, η σημαντική αλλαγή θα είναι η αναβάθμιση των διαδρομών. Συγκεκριμένα θα έχουμε αύξηση των υψομετρικών και προσθήκη μονοπατιών σε αντικατάσταση τμημάτων από χωματόδρομο. Με τον τρόπο αυτό θα αυξηθεί η δυσκολία αλλά και οι διαδρομές θα γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες!

Για το 2017 οι συμμετοχές θα παραμείνουν και πάλι με ανώτατο όριο τις  1.000.  Οι εγγραφές θα γίνονται στο site: www.hydrastrail.gr.  Η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους. Ημερομηνία λήξης εγγραφών δεν θα ανακοινωθεί καθώς κάθε χρόνο το Hydras Trail Event είναι sold out!

Οι αγώνες του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με τον παιδικό. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι δύο την Κυριακή. Όλοι οι αθλητές θα  έχουν και πάλι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις αγώνες έχοντας όμως πληρώσει μόνο μια συμμετοχή.

Στόχος μας είναι με αυτόν τον τρόπο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομορφιές του νησιού και να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός των διαδρομών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια μονοπάτια αλλά και καλντερίμια μέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό.

Κλείνοντας σας υπενθυμίζουμε πως το νέο αγωνιστικό διήμερο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή  9 Απριλίου 2017.

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

YouTube
YouTube
Instagram