Διευκρινίσεις

Hydra's Trail Event logo

 

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου σε σχετικό δελτίο τύπου ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της λίστας των δωρεάν μεταφερόμενων αθλητών από το λιμάνι του Πειραιά με ιπτάμενα δελφίνια.

Από εκείνη την ημέρα και έως την ολοκλήρωση των εγγραφών, στην φόρμα εγγραφών υπάρχουν μόνο οι δύο παρακάτω επιλογές μεταφοράς.

  • Με δικό μου μέσο
  • Μέσω της διοργάνωσης από το Μετόχι.

Επειδή έχει παρατηρηθεί μία σύγχυση ως προς το τι ακριβώς σημαίνει η δεύτερη επιλογή που  αναφέρει πως θα υπάρξει μεταφορά μέσω της διοργάνωσης από Μετόχι, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής:

Το Σάββατο 9 Απριλίου θα υπάρξει σκάφος μισθωμένο από την διοργάνωση για να μεταφέρει δωρεάν  στο λιμάνι της Ύδρας όσους αθλητές επιλέξουν να μεταβούν με δικό τους μέσο μέχρι το Μετόχι (περιοχή της Πελοποννήσου, ακριβώς απέναντι από την Ύδρα). 

Προσοχή η δεύτερη επιλογή δεν σημαίνει, δωρεάν μεταφορά από τον Πειραιά προς την Ύδρα.  Παρακαλούμε όσοι αθλητές έχετε επιλέξει την δωρεάν μεταφορά από το Μετόχι έχοντας καταλάβει λάθος, να στείλετε email στο [email protected] αναφέροντας αυτήν την παρανόηση για να διορθώσουμε την επιλογή σας σε “Μετάβαση με δικό σας μέσο”.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

YouTube
YouTube
Instagram