Ένας μήνας απέμεινε... - Hydra's Trail Event

Αποδοχή Cookies

Ένας μήνας απέμεινε…

Holmes Place Logo
Holmes Place
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Hydra's Trail τρόπαια
Καθιέρωση Challenge
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Show all

Ένας μήνας απέμεινε…

hydra trail event logo

hydratrailevent

Ύδρα,  9 Μαρτίου 2014

 

 

HYDRAS TRAIL EVENT

 

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το αγωνιστικό διήμερο «HYDRA’S TRAIL EVENT»  ( Αγώνες ορεινού Τρεξίματος).

 Στο www.hydrastrail.gr οι εγγραφές συνεχίζονται για δέκα περίπου ημέρες ακόμα. Ενημερώνουμε τους αθλητές ότι οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει  ήδη τις 400. Απομένουν περίπου 100 συμμετοχές ακόμα ανά αγώνα. Έγκυρες θεωρούνται οι εγγραφές μόνο αν έχει πληρωθεί το αντίτιμο (στη λίστα συμμετεχόντων αναγράφεται με πράσινα γράμματα η λέξη «ενήμερος»). Σαν ημερομηνία λήξης εγγραφών – πληρωμών έχει οριστεί η Παρασκευή 20/03/2015. Η ημερομηνία αυτή είναι καταληκτική και πέραν αυτής δεν γίνονται δεκτές εγγραφές και πληρωμές.

Όπως και το 2014 οι αγώνες της Κυριακής είναι δύο. Ο κύριος αγώνας που είναι το “Eros Mountain Trail” και ο μικρότερος το “Rock Race”. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μικρή διαδρομή έχει αναβαθμιστεί. Από 7.5χλμ. έχει πλέον γίνει 10χλμ. Έχει μια αύξηση των χιλιομέτρων αλλά και αύξηση της υψομετρικής της στα +520μ. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πλέον έχει περισσότερο μήκος σε μονοπάτια – καλντερίμια. Επίσης να αναφέρουμε ότι φτάνει μέχρι τον παραθαλάσσιο οικισμό «Βλυχός» όπου και συναντά τη διαδρομή του μεγάλου αγώνα ώστε να έχουν κοινό τερματισμό. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο «μικρός» αγώνας έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον και μπορεί να είναι ένας σοβαρός αγώνας – στόχος για αρχάριους και μη αθλητές.

Επίσης ανακοινώνουμε μια επιπλέον απονομή. Θα γίνει ξεχωριστή απονομή για τους νικητές του «Eros Mountain Trail», ανεξάρτητη από την κοινή που έχει ανακοινωθεί για το βαθμολογικό συνδυασμό  «Eros Mountain Trail» και «Downhill».

Στο www.hydrastrail.gr είναι αναρτημένες όλες οι λεπτομέρειες των διαδρομών με χάρτες, υψομετρικά διαγράμματα, φωτογραφίες, το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

 

Χρυσός χορηγός του διημέρου είναι και πάλι  η εταιρεία τροφίμων «Ε.Ι Παπαδόπουλος».

 

Σας περιμένουμε στις 4 & 5 Απριλίου 2015 για ένα μαγικό διήμερο ορεινού τρεξίματος!

 

Από την Ογανωτική Επιτροπή

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: