Έναρξη εγγραφών - Hydra's Trail Event

Έναρξη εγγραφών

Αγώνες Βουνού Ύδρας
Ανακοίνωση αύξησης ορίου συμμετοχών
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Adventure Endurance Network Logo
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού Advendure
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Show all

Έναρξη εγγραφών

Εγγραφές Hydra's Trail Event

Ύδρα, 1 Ιανουαρίου  2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καλή χρονιά, ευτυχισμένη και αγωνιστικά δημιουργική  σε όλους.

Σήμερα όπως είχαμε δεσμευτεί σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας άνοιξαν οι εγγραφές των συμμετοχών για το Hydras Trail Event 2015.  Στην σελίδα μας, στην κατηγορία «ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» μπορείτε από εδώ και στο εξής να συμπληρώνετε την συμμετοχή σας σε όποια από τα αγωνίσματα θέλετε και φυσικά μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Επίσης στην σελίδα «ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ» μπορείτε να συνεχίσετε να δηλώνετε την πρόθεσή σας να βοηθήσετε ενεργά στην διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής μας προσπάθειας. Έτσι μπορείτε και εσείς να γίνετε μέρος του Hydras Trail Event.

Στην κατηγορία «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» υπάρχουν αναλυτικά οι πέντε διαφορετικές αγωνιστικές διαδρομές και όποιες πληροφορίες είναι απαραίτητες για εσάς που θέλετε να σχεδιάσετε σωστά την τακτική σας. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως οι πληροφορίες στην κατηγορία αυτή θα ανανεώνονται για λίγο καιρό ακόμα οπότε μην παραμελείτε να την επισκέπτεστε συχνά για τυχόν αλλαγές.

Τέλος στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ» μπορείτε να λάβετε κάθε χρήσιμη πληροφορία για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων και την σωστή ενημέρωσή σας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε με νέο δελτίο τύπου για την έναρξη της διαδικασίας πληρωμής της συμμετοχής σας.

 

Σας ευχόμαστε ένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2015.

 

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: