Ανακοίνωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού Advendure - Hydra's Trail Event

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού Advendure

Εγγραφές Hydra's Trail Event
Έναρξη εγγραφών
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Holmes Place Logo
Holmes Place
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Show all

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού Advendure

Adventure Endurance Network Logo

HYDRAS TRAIL EVENT

 

 

Η οργανωτική επιτροπή του «HYDRA’S TRAIL EVENT»  (Αγώνες ορεινού Τρεξίματος) θέλει να σας ευχαριστήσει θερμά γιατί στην ψηφοφορία του www.advendure.com για το 2014 ψηφίσατε σαν 2η καλύτερη διοργάνωση αυτή της Ύδρας. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με δύναμη ώστε να επιδιώξουμε το 2015 να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις παροχές μας προς τους συμμετέχοντες.

 

Καθώς απομένουν λιγότερο από δύο μήνες οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.hydrastrail.gr. Ενημερώνουμε τους αθλητές ότι οι εγγραφές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς! Θυμίζουμε ότι στη δεύτερη αυτή διοργάνωση ο αγώνας του Downhill και του Eros trail έχουν κοινή βαθμολογία. Δηλαδή η κατάταξη του διημέρου προκύπτει από το βαθμολογικό τους άθροισμα (λεπτομέρειες στη σελίδα των κανονισμών).

Στην δεύτερη αυτή διοργάνωση θα έχουμε την χαρά να δούμε να αγωνίζονται  και πάλι μαζί κορυφαίοι αθλητές, όπως ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Σταύρος Στεφανής, ο Αλέξανδρος Φωτιάδης, ο Γιώργος Διαλεκτός, ο Φάνης Αρκουμάνης, η Γλυκερία Τζιατζιά, ο Γιώργος Καραβίδας, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Κώστας Γιαννόπουλος, η Μαρία Μαλάι, κ.α.

 

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, φροντίσαμε, σε συνεργασία με τους χορηγούς μας, να προσφέρουμε και φέτος ένα πλήθος παροχών προς τους αθλητές.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

 

  • Με 15,00 €,  συμμετοχή μέχρι και σε τρεις (3) διαφορετικούς αγώνες.
  • Το ποσό της συμμετοχής, θα διατεθεί για την ενίσχυση του «Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας», το οποίο έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη των αγώνων.
  • Θα δοθεί τεχνικό μπλουζάκι σε όλους τους αθλητές.
  • Το μετάλλιο και τα τρόπαια των αγώνων, έχει επιμεληθεί η Έλενα Βότση, σχεδιάστρια του μεταλλίου των Ολυμπιακών αγώνων του 2004.
  • Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους πέντε (5) αγώνες.
  • Θα πραγματοποιηθεί και πάλι δωρεάν μεταφορά αθλητών, από Αθήνα και Πειραιά προς Ύδρα και αντίστροφα.
  • Τρόπαια ανά κατηγορία στον κύριο αγώνα της διοργάνωσης που είναι το «Eros Mountain Trail».
  • Pasta Party από την «Μέλισσα», για τους αθλητές το βράδυ του Σαββάτου.
  • Ο μοναδικός αγώνας Downhill (ορεινός αγώνας κατάβασης σε μονοπάτι) στην Ελλάδα διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ύδρα.

Στο www.hydrastrail.gr είναι αναρτημένες όλες οι λεπτομέρειες των διαδρομών με χάρτες, υψομετρικά διαγράμματα, φωτογραφίες, το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

 

Χρυσός χορηγός του διημέρου είναι και φέτος η εταιρεία τροφίμων «Παπαδοπούλου».

Σας περιμένουμε στις 4 & 5 Απριλίου 2015 για ένα μαγικό διήμερο ορεινού τρεξίματος!

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: