Ανακοίνωση αύξησης ορίου συμμετοχών - Hydra's Trail Event

Ανακοίνωση αύξησης ορίου συμμετοχών

hydra trail event logo
Ανακοίνωση διεξαγωγής αγώνων 2015
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Εγγραφές Hydra's Trail Event
Έναρξη εγγραφών
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Show all

Ανακοίνωση αύξησης ορίου συμμετοχών

Αγώνες Βουνού Ύδρας

Ύδρα, 10 Δεκεμβρίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καθώς ο καιρός για το αγωνιστικό διήμερο της Ύδρας πλησιάζει, η προετοιμασία έχει ήδη μπει σε εντατικούς ρυθμούς. Στόχος μας είναι στο Hydras Trail Event 2015” οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος να απολαύσουν ακόμα περισσότερες παροχές.

Ύστερα από την πρώτη μας διοργάνωση με τους 550 αθλητές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το 2015 θα αυξήσουμε τις συμμετοχές στις 900.

Οι αγώνες του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με τον παιδικό. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι δύο την Κυριακή. Όλοι οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις αγώνες έχοντας όμως πληρώσει μόνο μια συμμετοχή.

Στόχος μας είναι με αυτόν τον τρόπο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομορφιές του νησιού και να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός των διαδρομών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια μονοπάτια αλλά και καλντερίμια μέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό.

Οι εγγραφές των αγώνων “Hydra’s Trail Event” – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος 2015 θα ξεκινήσουν, συμβολικά, την Πέμπτη 01-01-2015 στο www.hydrastrail.gr και θα διαρκέσουν μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων. Την ίδια ημέρα θα αναρτηθεί και το promo trailer 2015!

Κλείνοντας σας υπενθυμίζουμε πως το νέο αγωνιστικό διήμερο θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή  5 Απριλίου 2015 και ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επιτυχία την περσινή μας προσπάθεια.

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: