Καθιέρωση Challenge - Hydra's Trail Event

Αποδοχή Cookies

Καθιέρωση Challenge

hydra trail event logo
Ένας μήνας απέμεινε…
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Runners Store
[email protected]
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
Show all

Καθιέρωση Challenge

Hydra's Trail τρόπαια

Ύδρα  19 Μαρτίου 2015

 

HYDRAS TRAIL EVENT

 

Δεκαπέντε ημέρες απομένουν για το αγωνιστικό διήμερο «HYDRA’S TRAIL EVENT»  ( Αγώνες ορεινού Τρεξίματος).

Η οργανωτική επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους αθλητές ότι στη φετινή διοργάνωση εκτός από τα δώρα που θα μοιραστούν με κλήρωση θα υπάρξει και χρηματικό έπαθλο. Στόχος είναι η αύξηση των κινήτρων για τη βελτίωση των επιδόσεων. Συγκεκριμένα:

 Ο νικητής του Challenge, δηλαδή του συνδυασμού των δύο αγώνων «Eros Mountain Trail» & «Downhill» επιχορηγείται με τριακόσια (300) ευρώ.

Καθώς οι εγγραφές πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, απομένουν λίγες θέσεις ανά αγώνισμα προκειμένου να συμπληρωθούν οι εννιακόσιοι (900) αθλητές που είχε ανακοινώσει η οργανωτική επιτροπή. Γι αυτό αποφασίστηκε να δοθεί μια μικρή παράταση μέχρι την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015.  Στο www.hydrastrail.gr υπάρχει η φόρμα εγγραφών και η λίστα των έως τώρα συμμετεχόντων. Έγκυρες θεωρούνται οι εγγραφές μόνο αν έχει πληρωθεί το αντίτιμο (στη λίστα συμμετεχόντων αναγράφεται με πράσινα γράμματα η λέξη «ενήμερος»). Η ημερομηνία αυτή είναι καταληκτική και πέραν αυτής δεν γίνονται δεκτές εγγραφές και πληρωμές. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την Δευτέρα 23 Μαρτίου στο site των αγώνων στην σελίδα των συμμετεχόντων θα εμφανίζονται μόνο όσοι είναι οικονομικά ΕΝΗΜΕΡΟΙ.

Στο www.hydrastrail.gr είναι αναρτημένες όλες οι λεπτομέρειες των διαδρομών με χάρτες, υψομετρικά διαγράμματα, φωτογραφίες, το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

 

Χρυσός χορηγός του διημέρου είναι και πάλι  η εταιρεία τροφίμων «Ε.Ι Παπαδόπουλος».

 

Σας περιμένουμε στις 4 & 5 Απριλίου 2015 για ένα μαγικό διήμερο ορεινού τρεξίματος!

 

Από την Ογανωτική Επιτροπή

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: