Μετακίνηση Αθλητών - Hydra's Trail Event

Αποδοχή Cookies

Μετακίνηση Αθλητών

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

 

Η μετακίνηση των ΑΘΛΗΤΩΝ πρός αλλά και από την Ύδρα, θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους.

 

1. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

       Η δωρεάν μετακίνηση αφορά στην μετακίνηση αποκλειστικά και μόνο των 200 πρώτων ΑΘΛΗΤΩΝ οι οποίοι θα έχουν πληρώσει την συμμετοχή τους στους αγώνες και όχι συνοδών ή άλλων ατόμων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί ώς εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΪΟΥ 2018

  • Στις 16:00 θα αναχωρήσουν μισθωμένα από τη Διοργάνωση λεωφορεία, από την πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα, με προορισμό το Μετόχι Αργολίδας στο οποίο θα φτάσουν μετά από ταξίδι περίπου τριάμιση ωρών.
  • Στις 20:00 θα αναχωρήσει από το Μετόχι Αργολίδας, μισθωμένο από τη Διοργάνωση σκάφος με προορισμό την Ύδρα, όπου θα φτάσει μισή περίπου ώρα αργότερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 Μαρτίου 2018

  • Στις 06:30 το πρωί θα αναχωρήσουν μισθωμένα από τη Διοργάνωση λεωφορεία, από την πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα, με προορισμό το Μετόχι Αργολίδας στο οποίο θα φτάσουν μετά από ταξίδι περίπου τριάμιση ωρών.
  • Στις 10:30 το πρωί θα αναχωρήσει από το Μετόχι Αργολίδας, μισθωμένο από τη Διοργάνωση σκάφος με προορισμό την Ύδρα, όπου θα φτάσει μισή περίπου ώρα αργότερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 Απριλίου 2018

  • Στις 17:00 θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Ύδρας, μισθωμένα από την Διοργάνωση σκάφη με προορισμό το Μετόχι Αργολίδας, όπου θα φτάσουν μισή ώρα περίπου αργότερα. Εκεί θα υπάρχουν μισθωμένα από τη Διοργάνωση λεωφορεία όπου με σειρά προτεραιότητας θα επιβιβάζουν τους ΑΘΛΗΤΕΣ και θα αναχωρούν με προορισμό την πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα.

2. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 30%

     Κατά το τριήμερο από Παρασκευή 30 Μαρτίου έως και την Κυριακή 1 Απριλίου, η Διοργάνωση σε συνεργασία με την εταιρία Hellenic Seaways εξασφάλισε παροχή έκπτωσης 30% στα εισιτήρια μετακίνησης προς την Ύδρα και αντίστροφα, η οποία αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους αγώνες πληρώνοντας την συμμετοχή τους. Η προμήθεια των εισητηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής. Κάθε οικονομικά ενήμερος αθλητής που επιθυμεί να μετακινηθεί με πλοίο της Hellenic Seaways προς την Ύδρα θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους κεντρικούς λιμενικούς πράκτορες της Ύδρας ή του Πειραιά για την πιστοποίηση της διαδικασίας.

Οι αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από τους κεντρικούς λιμενικούς πράκτορες της Hellenic Seaways, στο λιμάνι της Ύδρας την κα Λουκία Λούλου (τηλ. 22980 54007 & 22980 53812) και στο λιμάνι του Πειραιά, τον κο Χρήστο Χριστοδουλάκη (τηλ. 210 4190200 & 210 4121830), και υπό την μόνη προϋπόθεση ότι  έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή και πληρωμή του αντίστοιχου ποσού συμμετοχής.

 

3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ

     Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να μετακινηθεί με ίδια μέσα, υπάρχει η δυνατότητα να φτάσει στην Ύδρα με διάφορους τρόπους. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα Ύδρα – Πως θα έρθω, της ιστοσελίδας μας.

Αρέσει σε %d bloggers: